Navigace
· DOMŮ
· AKTUALITY
· LITURGICKÝ KALENDÁŘ
· FARNÍ ČASOPIS
KOSTELY FARNOSTÍ
· KOSTEL V KROUNĚ
· KOSTEL V OTRADOVĚ
· KOSTEL V P. KAMENICI

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
· DEN BOJE PROTI
· TRESTNÁ ČINNOST
· BOH. VE VIKARIÁTU

· NÁBOŽENSKÁ VÝCHOVA

· OHLÁŠKY

· POŘAD BOHOSLUŽEB

PRAVIDELNÝ P. BOH.
· FARNOST KROUNA
· FARNOST P. KAMENICE

· VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ

· HLEDÁNÍ
Přístupy na stránky
AKTUÁLNÍ DĚNÍ V NAŠICH FARNOSTECH

BOŽÍ TĚLO

 

Krouna - V době, kdy vydatné deště sužovali naši vlas, jsme i přes bouřkové předpovědi oslavili v našich farnostech v neděli 2. června v Krouně a Otradově a v sobotu 1. června v P. Kamenici liturgii Těla a Krve Páně spojenou s eucharistickým průvodem obcí (v KR z kostela k oltáři u sochy Panny Marie a zpět a v PK a OT kolem kostela) bez deště.

 

Foto: Vtípil Martin

 

Průvodem obcí jsme veřejně vyznali svou víru v Kristovu přítomnost mezi námi pod způsobou chleba i vína. Prosili jsme za věřící, jež praktikují víru, ale také za ty, kdo v Boha nevěří, stejně i za ty, kdo víru v Pána ztratili či již přestali chodit do kostela na bohoslužby. Procházeli jsme kolem příbytků, abychom si vyprosili požehnání pro rodiny, obec i kraj a ochranu a pomoc pro náš každodenní život.

 

Díky Pánu, že jsme mohli tradičním procesím oslavit tento krásný svátek Božího Těla. Díky všem zúčastněným farníkům a díky těm, kdo asistovali.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

P.V.Handl

 

Nádherná a hodnotná květinová výzdoba

 

Otradov - Nádherná a hodnotná květinová výzdoba, které se každoročně těší otradovský kostel sv. Bartoloměje a místní věřící v době, když si připomínají tragickou železniční nehodu u Krouny 24. června 1995, při níž zahynulo 19 osob, za něž (zejména za oběti z Krouny a Otradova) je každý rok sloužena mše svatá.

 

Foto: P. Vladimír Handl

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

P.V.Handl

 

 

Farář P. Vladimír Janouch
Kontakty



Odkazy: